نوروتراپی

بخشی از کتاب نوروتراپی دکتر سوینگل در آموزش نوروفیدبک

بخشی از کتاب نوروتراپی دکتر سوینگل در آموزش نوروفیدبک

 اگر نسبت تتا/بتا به‌طور میانگین، کمتر از ۲/۲۰ باشد ولی هنگام خواندن، از این میزان بسیار بالاتر برود، می‌تواند نشانه‌ی ADD یا مشکلاتی در فهم/یادسپاری اطلاعات باشد.

البته معمولاً هر دوی این مشکلات با هم روی می­دهند؛ اما شاید با موردی مواجه شوید که مشکل زیادی در توجه در کلاس نداشته باشد، ولی فهم یا به یادسپاریِ مطالبِ نوشته شده برای او سخت است.

وضعیت دیگری که معمولاً نیز مرتبط با ضعف در یادسپاری مطالب نوشته شده است، وقتی است که یا واکنش آلفا بسیار کم است یا اصلاً هیچ واکنشی ندارد.

افزایش میزان آلفا در بین حالت‌های EO و EC باید حداقل %۳۰ باشد.

وقتی واکنش آلفا دارای نقص باشد، مراجعه‌کنندگان معمولاً از مشکل در یادسپاری اطلاعات یا حافظه‌ی کوتاه‌مدت ضعیف، شکایت می‌کنند.

در سؤالات مربوط به «فراموش‌کاری»، مراجعه‌کنندگانی که واکنش آلفا در آن‌ها در ناحیه CZ کمتر از % ۱۵ بود، در مقایسه با مراجعه‌کنندگانی که واکنش آلفا در آن‌ها بیش‌تر از %۳۵ بود، به‌طور میانگین، به میزان %۸ فراموش‌کاری خود را در سطح بالاتری قرار داده بودند (فراموش‌کارتر بودند).

تعداد مراجعه‌کنندگانی که با واکنش آلفای بیش از %۳۵ گفتند که هیچ مشکلی با فراموش‌کاری ندارند (سطح یک در مقیاس پنج سطحی)، در مقایسه با آن‌هایی که واکنش آلفای کمتر از %۱۵ داشتند، بیش از دو برابر بود. به‌طور معکوس، آن‌هایی که خود را فراموش‌کار می‌دانستند (سطح ۴ یا ۵ در مقیاس ۵ سطحی)، در برابر آن‌هایی که خود را فراموش‌کار نمی‌دانستند (سطح ۱)، واکنش آلفایی داشتند که به‌طور میانگین، % ۲۸/۲ در دامنه کم‌تر بود.

 

منبع : کتاب نوروتراپی کاربردی با ترجمه احسان شهسواری شیرازی،نعیمه صیافان،دکتر محمد نامی (خرید کتاب نوروتراپی کاربردی)

 

همچنین نوروتراپیست ها می توانند در این لینک شاه کلید استفاده از نوروفیدبک را در دسترس داشته باشند.

با استفاده از فرم ارزیابی جامع سوینگل شاه کلید استفاده از نوروفیدبک در دسترس نوروتراپیست ها خواهد بود. برای تهیه این فرم می توانید عکس زیر را لمس کنید :

 

 

ارزیابی جامع سوینگل

5 پاسخ
  1. سحر حسینی
    سحر حسینی گفته:

    کاش در این باره متون بیشتری بگذارید
    ممنون از شما به خاطر مطالب خوب و به روزتون

    پاسخ
  2. سارینا
    سارینا گفته:

    مطلب خوبی بود ممنون می شوم مطالب بیشتری در این زمینه در سایت ببینم

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *